Despre Noi

"Pasiunea mea pentru lumea vegetală s-a născut în regiunea La Gacilly din inima Bretaniei. Este adevărat că rodul imaginaţiei mele se inspira din orizontul lanurilor înflorite, al grădinilor şi pădurii legendare Brocéliande..."
Yves Rocher, Créateur de la Cosmétique Végétale®.

De peste 50 de ani, marca Yves Rocher propune tuturor femeilor o cosmetică de calitate, accesibilă. Acest lucru este posibil deoarece Yves Rocher este în același timp Botanist, Cultivator, Producător și Distribuitor.

Yves Rocher recoltează plantele din propriile câmpuri cultivate în standardele agriculturii ecologice. Pentru că respectul pentru plante și pentru natură înseamnă respectul pentru frumusețea dumneavoastră.


                                   Domnul Yves Rocher

PASIUNEA PENTRU UNIVERSUL VEGETAL

Pasiunea domnului Yves Rocher pentru lumea vegetală s-a născut în inima Bretaniei natale: localitatea La Gacilly - Franța.
Botanist pionier, acesta își fabrică produsele de frumusețe pe bază de plante în podul casei, care devine laboratorul său.
Inventează astfel o cosmetică inedită, ce respectă atât Femeia cât și Natura.
Domnul Yves Rocher decide să creeze și să își dezvolte propria companie în satul său natal.

Botanist, Cultivator, Producător și Distribuitor, Yves Rocher definește un model economic inovator, care integrează toate etapele ciclului de viață al produselor, de la formulare și până la distribuție.


Acționând în același timp drept Botanist, Cultivator, Producător și Distribuitor, fără intermediari, Marca Yves Rocher este capabilă să propună o frumusețe accesibilă tuturor femeilor.
În prezent, Marca Yves Rocher este singura Marcă mondială construită pe acest model unic.

                                                                                                               Bris Rocher CEO Groupe Rocher

LUMEA SE SCHIMBĂ, VIZIUNEA RĂMÂNE

Astăzi compania este condusă de Bris Rocher, nepotul domnului Yves Rocher. Grupul Rocher numără în prezent 16 000 de colaboratori.
Lumea a evoluat, compania s-a dezvoltat, dar viziunea noastră rămâne aceeași.
Cultura plantelor este înscrisă în ADN-ul Mărcii.
Luxul nostru este să cultivăm și să recoltăm cu pasiune vegetalul în localitatea La Gacilly. Un lux foarte rar, pe care îl oferim femeilor ce aleg produsele noastre de frumusețe.
Rămânem fideli convingerilor și procedeelor noastre, toate etapele sunt realizate în laboratoarele și în uzinele noastre.