Expertiza noastră botanică

 

Cele mai eficiente soluții se găsesc adesea chiar în fața noastră, în natură. Dezvăluim potențialul plantelor pentru o frumusețe mai naturală și mai durabilă. Pentru a ne asigura că produsele noastre cosmetice sunt întotdeauna mai respectuoase cu pielea ta și pentru a-ți oferi produse extrem de eficiente, respectăm 4 principii puternice:

Bio-inspirație

Suntem inspirați de ceea ce natura face cel mai bine pentru a dezvolta soluții botanice eficiente și durabile. Observăm structura plantelor și modul în care funcționează în natură pentru a ne inspira din ele și a le transpune beneficiile în piele.

De la plantă
la extract ecologic

Procese de extracție 100% naturale care optimizează naturalitatea și sporesc difuzia ingredientelor noastre active din plante pe piele.

Naturalitate ridicată

Ne angajăm să creăm formule din ce în ce mai naturale cu ingrediente active din plante din agricultură pozitivă și cu un impact scăzut asupra mediului.

100% DIN PRODUSELE
NOASTRE SUNT TESTATE

Și 100% dintre produsele noastre sunt testate pentru a garanta toleranța, eficacitatea și senzorialitatea.

PLANTELE NOASTRE SEMNĂTURĂ

 

De mai bine de 60 de ani, am studiat tot ce are natura mai bun de oferit pentru a-ți oferi produse de îngrijire eficientă și senzorială cu ingrediente active 100% derivate din plante. Plantele noastre semnătură din La Gacilly, Mușețel sălbatic, Calendula sau Albăstreaua, sunt certificate UEBT (Uniunea pentru Comerț Etic Organic) și sunt cultivate în agroecologie pentru a promova o agricultură pozitivă care contribuie la respectarea resurselor naturale și la regenerarea biodiversității.